Редактор: e-mail: Снимка: PexelsЕвропейският парламент ще направи гласуване за това дипломатическите му

...
Редактор: e-mail: Снимка: PexelsЕвропейският парламент ще направи гласуване за това дипломатическите му
Коментари Харесай

Европа гласува дипломатите й да бойкотират зимните олимпийски игри в Пекин

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Pexels

Европейският парламент ще направи гласоподаване за това дипломатическите му лица да бойкотират зимните олимпийски игри в Пекин. Те ще се проведат през 2022 година

Причината за този апел е в информациите за нарушение на човешките права в най-многолюдната страна в света, оповестява " Евронюз ".

Евродепутатите също желаят техните държавни управления да наложат спомагателни наказания поради отношението на Китай към уйгурските мюсюлмани и да поддържат продемократичните борци в Хонконг.

Гласуването към този момент провокира реакция в китайската преса, като държавният Global Times написа, че разрушителният резултат на Европейския парламент не може да бъде подценяван.

Европейският парламент прикани държавните и държавните ръководители на Европейски Съюз да кажат на своите дипломати и всички длъжностни лица да отхвърлят всевъзможни предложения, които могат да получат на зимните олимпийски игри през 2022 година, в случай че ситуацията с правата на индивида не се усъвършенства.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР